A TOUCH OF SPRING

 photo outfit4_zps39894b05.jpg

 photo outfit6_zpsb4e118db.jpg

 photo outfit3_zps23ca4521.jpg

 photo outfit2-6_zps1ea601cd.jpg

 photo outfit5_zps81a25bc1.jpg

Coat: COS Knit: Benetton Trousers: Monki Collar: Carven Bag: Balenciaga Boots: B&CO

Jeg havde en fantastisk dejlig dag i går. Ikke nok med at solen skinnede og man så småt kunne fornemme foråret, så brugte jeg også min eftermiddag sammen med Christina. Det er første gang siden jeg kom hjem fra Berlin, at vi har haft en rigtig date – og det var tiltrængt.

Speaking of Berlin, så er det i aften, at jeg genses med Maria, som jeg boede med dernede. Hun er endelig flyttet hjem til Danmark og spørg lige om det er noget jeg har glædet mig til. Inden da står den på lidt skolearbejde og et møde med en frisør. Der skal nemlig snart ske noget vildt med mit hår. Kan I gætte hvad? Husk at I kan følge mig på farten henne på instsgram – Miequist1. Og når ja, smut også lige hen på Facebooksiden og se hvad jeg fik med posten i går ?

Kan I nyde jeres dag

Yesterday I spent the afternoon with Christina. We havent had a real date since I returned from Berlin, so it was pretty awsome. Speaking of Berlin, im going to spent this evening with Maria, the girl I shared my appartment with down there. She has finally moved back to Denmark and it’s something I have been looking forward to since I returned.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments