THAT BAG

 photo emily_zps4130296c.jpg

 photo dadcb799-e851-4dac-84e2-da649a6cb7af_zps28e36257.jpg

Da jeg så disse billeder af den flotte og søde Emily, blev jeg straks forelsket i hendes pæne taske fra Decadent Copenhagen. Den er SÅ fin og eksklusiv. Efter min mening, det perfekte item til at give et simpelt outfit lidt kant.

Heldigvis er den lige landet hos Downtown Plus hvor den sælges med 40% rabat. Jeg tror nok at jeg bliver nødt til at købe den. Jeg har brugt det meste af formiddagen på at overveje farven (og har også lige måtte spøge model-Emily til råds) Vi blev enige om den Navy, som også er den hun sporter billederne. Der er 4 andre farver at vælge imellem og de er altså også MEGET pæne. Se selv her. Hvis I også er interesserede, skal I nok ikke vente for længe, antallet er nemlig ret begrænset. I finder dem lige her.

Sponsoreret.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments