SNAPSHOTS FRA HVERDAGEN #26

 photo collage2_zps7b61307e.jpg
 photo collage1_zps11322a5a.jpg

Lad os starte ugen med et lille tilbageblik på de billeder jeg har taget med min Iphone i løbet af de sidste par uger. Som I nok kan se, har den bl.a stået på modeuge, jeg har kigget på pænt tøj, shoppet en smule, tilbragt tid med skønne mennesker og taget en del billeder af kage og andre pæne ting man kan spise. Husk at I kan følge med i hverdagen henne på Instagram – Mit brugernavn er Miequist1.

Lets start the week looking back at some of the pictures I have taken with my Iphone, during the past weeks. As you can see, I’ve spent my time with fashionweek, looking at amazing clothes, haninging out with lovely people and tanken a lot of pictures of cakes and sweets. Dont forget to follow me on Instagram – My username is Miequist1.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments