SNAPSHOTS FRA HVERDAGEN #25

hverdag2-5_zpsbe173083 photo hverdag2-5_zpsbe173083-1_zps988def04.jpg
hverdag1-4_zps8cf2237f photo hverdag1-4_zps8cf2237f-1_zpsd404017c.jpg

Så er det blevet tid til at se lidt billeder, som jeg har taget med min Iphone i løbet af de sidste par uger. Jeg har bl.a fået en del nye bluser, nye stole, drukket kaffe, holdt mig varm i kulden og fotograferet en del af min bogsamling. Husk at I kan følge mig på Instagram – mit bruger navn er Miequist1.

Håber i nyder jeres søndag ? Min står bl.a på en tur I Fields. Jeg har forelsket mig i et par støvler fra Zara, som naturligvis er udsolgt over alt. Jeg har en lille fornemmelser af, at de måske kan findes derude.

Once again it’s time to look at some pictures, taken with my Iphone the past weeks. Dont forget to follow me on Instagram – My username is Miequist1.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments