SNAPSHOTS FRA HVERDAGEN #24

hverdag2-5_zps50b302a8
hverdag1-4_zpsddf1654c

Så er det endnu engang blevet tid til at se på lidt billeder som er taget med min Iphone, de seneste par uger. Tiden er bl.a gået med at vende tilbage til København, gensyn med søde bloggerveninder, besøg af min kære far, blogging og outfitbiller, spise lækre wraps fra Ovsa juice og skive stenede sms’er med Paw. Husk at I altid kan følge med i hverdagen henne på Instagram – mit brugernavn er Miequist1.

Hold jer ikke tilbage, hvis I har spørgsmål til nogen af billederne ?

It’s time to show some pictures tanken with my Iphone the past few weeks. I’ve spent the time getting back to my Copenhagen life and reuniting with all my friends. Remeber to follow me on Instagram – my username is Miequist1.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments