PÅ BESØG HOS ADÉLIE

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

I går hoppede jeg op cyklen og kørte en tur til Nørrebro, for at besøge Tikkie og hendes fine butik, Adèlie. Den åbnede lige præcis da jeg flyttede til Berlin og jeg har glædet mig til at se den lige siden. Lad mig bare sige, at jeg ikke blev skuffet. SÅ fin, og den røde tråd mellem den fysiske butik og webshoppen er tydelig.

Den ligger på Guldbergsgade 20 og har åbent tirsdag til lørdag fra 11 til 18. Desuden kan man købe sine vare online og hente dem i butikken, hvis man gerne vil spare portoen. De har mærker som Line & jo, Gat Rimon, Libetine Libetine, Won Hundred og mange flere. Hvis man ikke bor i nærheden, kan man altid slå et smut forbi webshoppen. Den er også pæn.

Yesterday I went to Nørrebro to visit Tikkie and to see her shop that opened just as I moved to Berlin. I have been looking forward to see it ever since and it was just as pretty as I hoped. The address is Guldbergsgade 20 and if you dont live near by, you can always visit the webshop.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments