INSPIRATION: GOSSIP GIRL

gossip1_zps2716a6de

gossip2_zps244fcf41

gossip3_zpsdbfbe818

I er nok mange som allerede har været igennem den. Måske endda flere gange. Vi snakker Gossip Girl. Jeg kom først igang her i efteråret og hvis jeg siger, at jeg er kommet til slutningen af sæson 5 kan I selv regne ud hvor mange timer jeg har tilbragt i selskab med Blair og Serena.

Jeg kan slet ikke få nok og bliver også en smule trist, når jeg tænker på at jeg nærmer mig enden. Hver eneste gang jeg ser det bliver jeg totalt inspireret, på den der Sex & The City måde, hvor man får lyst til at bo I New York, have flere millioner i banken og gå i de vildeste outfits. Det er egentlig lidt sjovt, for kigger man på deres stil, er den nærmest så langt fra den skandinaviske som man kan komme. Intet minimalisme, sort og grå. Kun masser af farver og bling. Min Yndlings er helt klart Blair (den mørkhårede) Ingen kan bære en kjole som hende.

Kan I kende følelsen jeg snakker om?

XOXO

Many of you guys have probably alreday been through it, but I just startet this fall. We’re speaking Gossip Girl. Im obsessed and everytime I watch an episode, I feel totally inspired and wanner live in New York, have a million dollars and wear crazy outfits. My Favourite is Blair. No one can wear a dress like her.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments