MY NEW YEARS

nyta30A0r_zps264ec997

Her er lidt billeder fra min nytårsaften og fra årets første dag. Jeg havde en skøn aften, iført den samme Monki kjole, som jeg har på HER – bare i sort, som jeg var så heldig at finde på udsalg for et par dage siden. Jeg stylede den med stort hår og bling bling øreringe fra Anna dello Russo for H&M.

Her på Fyn har årets første dag budt på det smukkeste solskinsvejr og jeg har gået en laaaaang tur i skoven, for at forberede mig mentalt på mit min genforening med København i morgen. Jeg glæder mig ubeskriveligt meget, men er også en lille smule nervøs og spændt.

Har i sat jer nogen nytårsforsætter? Personligt vil jeg gerne blive en endnu bedre blogger, få flere sommerkjoler, gå til flere koncerter, rejse en masse og blive vaccineret mod livmoderhalskræft.

Here are a few pictures from my New Years. I had a lovely evening wearing a black lace dress from Monki. Today the weather has been quite amazing, so I decided for a long walk to prepare my self mentally to be reunited with Copenhagen tomorrow. I cant wait to go back home, but im also a little nervous. How was your New Years?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments