BACK IN LEO

IMG_6977_zpsbefeab42

outfit-53_zps5c66307a

IMG_6982_zps05766799

IMG_6988_zps3740ee44

Coat: H&M Jumper: H&M Skirt: Mango Shoes: Mango Bag: Alexander Wang

Godaften girls (and boys?) Husker I lige at følge med på bloggens Facebookside? Der sker også sjove ting engang imellem og i dag har jeg f. eks postet et lille preview af dagens outfit. Det kan godt være at jeg smiler og ser glad ud på billederne, men faktisk er jeg en lille smule trist. Jeg skal nemlig bruge min aften på afskedsmiddag og vino med Maria, da hun allerede tager tilbage til Danmark i morgen. Det der egentlig “bare” skulle være en roomie, endte med at blive en soulmate, partner in crime og en fantastisk fotograf 😉 Uden tvivl det jeg kommer til at savne mest fra mit ophold her i Berlin.

Kan I have en fantastisk aften ?

Do you remember to follow me on Facebook? If you do, you have probably alreday seen a little preview of this outfit. I might look happy and smiling on the pictures, but the truth is that im a little sad today. Maria, my roomie, and I are having our goodbye dinner since she is alreday going back to Denmark tomorrow. Doing my stay here in Berlin, she turned out to be more than just a roomie. She was also my best friend and partner in crime. One of the thing im gonna miss most.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments