RECAP

outfit-45-1

IMG_6473

IMG_6418

IMG_6312

IMG_5928

outfit-26

IMG_0742

Photobucket

IMG_0659

IMG_6536

IMG_6049

Glædelig 1. December, søde læsere. Jeg håber at I nyder julen, sneen og weekenden. Personlig ligger jeg, i skrivende stund, under dynen og prøver at tvinge mig selv til at stå op og få noget ud af dagen. Jeg har stadig tusind ting jeg gerne vil nå at se hernede, men lige for tiden fylder det sociale mere end det kulturelle og livet foregår mest om natten, hvilket gør dagene endnu kortere end de allerede er, på denne tid af året.

Billederne er et lille tilbageblik, på den seneste tids outfits. Hvilket kan I bedst lide? Mit favortilook er den lyserøde leo bluse kombineret med A.P.C tasken.

Kan I have verdens bedste lørdag ? Husk at følge mig på Instagram (Miequist1) lige omlidt åbner jeg nok min første pakkekalender og mon ikke I får at se hvad den indeholder ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments