TALK THAT TALK

inside-1

Jeg er nok ikke den første blogger som brokker sig over de mørke tider. Det er altså bare 50 gange så svært at gøre et ordentlig stykke arbejde med outfitbilleder, når det nærmest er blevet mørkt inden man har fået tøj på. Heldigvis har jeg den bedste og mest forståelige roomie (fotograf) som ikke brokker sig over at blive hivet med til fotosession i tide og utide. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, når jeg kommer tilbage til Danmark, og hun ikke længere er min højre hånd. Det gælder iøvrigt også med alle mulige andre ting end lige billeder. Gårsdagens outfit får i her, skudt indenfor og i en yderst simpel og redigeret udgave.

Vil I forresten ikke huske at følge mig på Bloglovin? Jeg er så tæt på at runde de 2400 followers og vil enormt gerne om på den sikre side. Hver eneste nye follower betyder mere end I aner ?

Kan I have verdens bedste dag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments