SNAPSHOTS FRA HVERDAGEN #21

hverdag2-3

Så er der gået endnu et par uger og det er igen blevet tid til at se på lidt billeder fra hverdagen. Igen har jeg drukket enormt meget kaffe og taget enormt mange billeder af det. Jeg har spist god mad, købt nyt tøj, set små fine cafèer og haft besøg af dejlige mennesker. Husk at I kan følge min hverdag på Instagram – mit brugernavn er Miequist1

Hvis I har spørgsmål til nogen af billederne, skal I endelig ikke holde jer tilbage ?

A few more weeks have passed and once again it’s time to take a look at some pictures from my everyday life. As you can see, I have been drinking a lot of coffee, had a lot of good food and spent time with lovely people. Dont forget to follow me on Instagram. My username is Miequist1.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments