STAY WARM

IMG_6536

IMG_6552

IMG_6553

IMG_6538

IMG_6550

IMG_6548

Som I måske har set henne på Instagram (Miequist1) var det Paw som kom på besøg i går, hvilket jeg naturligvis er rigtig glad for. Vi brugte det meste af dagen på at gå rundt i iskolde Berlin, spise mad, drikke kaffe og tage skøre billeder. Om aftenen var vi til fest og pokeraften (!?) med drengene fra Dùnè, som Paw laver musikvideo for. For lidt søvn og for meget sjov kan mærkes i kroppen i dag, så det bliver nok bare en søndag på søndags måden.

Forresten har jeg endelig fået taget min elskede pels fra H&M i brug igen. Jeg købte den sidste vinter og boede I den da der var polarklima i Danmark. Jeg brugte 25% af min kuffertplads for at få den med da jeg flyttede herned og allerede nu kan jeg konkludere, at det var det hele værd ?

Paw is now visiting me here in Berlin, which is quite amazing. We spent the saturday walking around, talking and tanking pictues. Finally able to wear be beloved fake fur that I bought in H&M last year. I took about 25% of the space in my suitcase when I moved here, but it was worth it ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments