DREAMING

droslashmme

Jeg ved ikke med jer, men for mig har November altid været den måned, hvor jeg har allermest lyst til at pakke verdens største kuffert og rejse ud i verden. Mon ikke det hænger sammen med alle de grå skyer og den alt for lange udsigt til sol, sommer og varme? Egentlig burde jeg ikke klage, for i princippet er jeg vel lidt på ferie, men Berlin er grå og kold i disse dage og intet kan få mig I bedre humør, end smukke og inspirerende rejsebilleder, som I ser herover.

I dont know how you feel, but for me, November has always been the month where all I wanner do is packing the worlds biggest suitcase and go somewhere sunny, warm and nice. I know that I might not be the one to complain, since im still on some kind of vacation. But even Berlin is grey and cold these days and nothing can make me feel better than looking at beautiful travel pics like those you see here.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments