SNAPSHOTS FRA HVERDAGEN #20

hverdag1-2

hverdag2-2

Så blev det endnu engang tid til at vise lidt billeder fra hverdagen, taget med min Iphone. Husk at I kan følge mig på Instagram hvor mit brugernavn er Miequist1. Hvis jeg selv skal sige det, er jeg ganske god til at opdatere med alt fra hvad jeg spiser til hvad jeg har på. I dag har jeg planlagt en lille shoppetur og mon ikke jeg poster lidt billeder derfra. Hvis I har spørgsmål til nogen af billederne herover, skal I endelig ikke holde jer tilbage ?

Instagram har desuden endelig fået lavet webprofiler, så nu kan I også følge med, selvom I ikke kan har smartphone og I skal sådan set ikke gøre så meget andet, end at klikke lige HER.

Some pictures from my everyday tanken with my Iphone. Remember that you can follow me  on Instagram. My username is Miequist1. Instagram has finally made wbprofiles so now you dont need a smartphone to follow. All you have to do is click HERE.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments