THE MONDAY LOOK

IMG_6473

outfit-43

IMG_6483

Dress: Zara Knit: Benetton Shoes: Vagabond Hat: H&M Watch: Daniel Wellington Bag: Alexander Wang

Et outfit fra denne mandag, som var den sidste dag med min søsters selskab. For første gang I min tid hernede, er jeg begyndt at føle en lille smule hjemve og det der med at jeg flytter hjem til Danmark igen om 1,5 måned, er pludselig noget jeg også ser frem til. Jeg elsker at være her, ingen tvivl om det, men når man bliver genforenet med noget at det som man holder mest af derhjemme, sætter det pludselig en masse tanker igang. Home is where the heart is, som man siger. Heldigvis er der en masse ting jeg mangler at opleve hernede og jeg har tænkt mig at nyde tiden fuldt ud.

My outfit from this monday. This was the last day with my sister here and being with her, suddently made me missing home a little. I love being here, no doubt about that, but the fact that im moving back to Copenhagen in 1,5 month feels quite okay. I still have a lot of things to do here and im looking forward to enjoying the last weeks.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments