Gardenia Boots

gardenia

Jeg har altid været stor fan af Gardenia som laver virkelig pæne sko og støvler til ganske fair priser. Vi snakker selvfølgelig ikke H&M priser men taget kvaliteten og designet i betragtning, synes jeg ikke at der er noget at klage over. Modellerne I ser herover er fra deres seneste kollektion og er alle i butikkerne nu eller lige om straks. Personligt har jeg et lille crush på de lange frynse støvler, men de klassiske, øverst til venstre, er også noget nær de perfekte hverdagsstøvler.

Hvilket par er jeres favorit?

Pretty boots from the Gardenia AW12 collection. I have always been a big fan of Gardenia and the prices are really fair in spite of the design and quality.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments