SNAPSHOTS FRA HVERDAGEN #17

insta

insta2

Så er det endnu engang blevet tid til at samle lidt af de billeder, som jeg har taget med min Iphone de sidste par uger. Som I kan se, har jeg spist enormt meget kage og drukket enormt meget kaffe. Jeg har besøgt de hyggeligste cafèer. Jeg har også fået en ny taske, en ny computer og fanget min dygtige fotograf in action. I kan følge med I hverdagen på Instagram hvor mit brugernavn er Miequist1.

Husk forresten at I stadig kan stemme på Modebloggerprisen. Hvis I vidste hvor meget hver eneste stemme betyder for mig ?

So again it’s time for some pictures taken with my Iphone doing the past weeks. Remember that you can follow me on Instagram where my username is Miequist1. Could you also do me a favour and vote for me HERE for the danish fashionblogger award. If you knew how happy every vote makes me ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments