LAST OCTOBER

outfit2-1

Det er blevet tid til at lille tilbageblik i arkiverne. Billederne her er taget i oktober sidste år. Da jeg sad og kiggede de forskellige indlæg igennem, slog det mig, at jeg er kommet til alder, hvor man ikke længere skifter stil hvert halve år. Ovenstående outfit, kunne jeg sagtens finde på at hoppe i i dag og i skrivende stund, er jeg faktisk iført noget der ligner. Nederdel, bluse, skjorte og sko er stadig I min garderobe og er alle den slags investeringer som er tidsløse og holder i flere sæsoner.

So it’s time to go back in the archives and have a look at one of my old outfits. This one is from October last year. One thing that came to my mind when I was browsing the pictures was that I have reached an age where you dont change your style every half year. I could easily put on this outfit today and all items are still a part of my wardrope.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments