BERLIN SHOPPEGUIDE #1

Så er jeg endelig klar med den efterspurgte Berliner shoppeguide. Det bliver ikke den første af slagten, det lover jeg og denne er meget overfladisk og handler om de “store” områder med de forskellige kæder og highstreetbutikker. Jeg har ikke boet her længe nok til at kunne lave en guide med de forskellige underground steder, små cool butikker, barer og fantastiske spisesteder men jeg udforsker på livet løs og forestiller mig at lave flere guides fra de forskellige områder. Denne handler om de helt tilgængelig områder og vi starter på Kurfürstendam:

Gaden ligger i det mondæne Vest Berlin og er kendt for at være eksklusiv og proppet med dyre butikker. Hvis man vil gå en tur fra den ene ende til den anden, er det nemmest at tage U-bahnen (U1) til Wittenberg Platz

P1020010

Det første man møder når man kommer op fra undergrunden, er synet af stormagasinet KaDeWe. Det er byens fineste og her har alle de store modehuse en afdeling.

P1020022

Celine, Chanel, Fendi osv. Spørg lige hvor mange gange jeg har været inde og savler over de flotte Celine tasker 🙂

P1020014

Det er også på Wittenberg Platz, at man finder den bedste American Apparel. Den er kæmpe stor og deres udvalg er super godt.

P1020016

P1020019

I starten af Kurfürstendam ligger der også en Kamps Backstube. Der er en bager kæde som ligger mange steder i byen. De har et kæmpe udvalg i brød og kager (jeg er verdens største brød-elsker) og det er, so far, det bedste brød jeg har smagt hernede. I må love mig at prøve deres “fanblock” som er verdens bedste Müsliboller.

P1020023

Hvis man går længere ned ad gaden, kommer alle de store kæder og highstreetbutikker. Den H&M som I ser på billedet, har byens bedste udvalg af Trend.

P1020025

Som I kan se, er der også en Urban Outfitters for ikke at nævne de 2 mango butikker, 3 H&M’er to Zara butikker, COS, Douglas, osv…

Hvis man ikke lige orker den klassiske storbys boulevard, vil jeg klart anbefale at tage til et område i Mitte, som ligger ved pladsen Hackescher Markt (Jeg tror egentlig også at selve området går under navnet Hackescher Markt) Her finder man også de forskellige kæder men i mindre, hyggeligere og mere overskuelige udgaver. S-bahn stationen hedder, sjovt nok, Hackescher Markt og tager man U-bahn skal man stå af ved Weinmeisterstrasse.

IMG_5199

Her ligger bl.a byens mindste H&M. De har ikke det bedste udvalg, men til gengæld er den meget overskuelig og god hvis man f. eks bare skal have noget undertøj eller et par strømpebukser.

IMG_5200

Her ligger også en Weekday. Dog en meget lille èn af slagsen. Den bedste ligger lige ved Friedrichstrasse station, som ikke er langt fra Hackescher markt.

IMG_5202

Til gengæld er det ved Hackescher markt, at man finder byens bedste og største COS.

IMG_5201

Lige imellem Weekday og COS ligger den den store secondhand butik, Made i Berlin. Priserne er fornuftige og de har et rigtig godt udvalg.

IMG_5203

På en lille gade kaldet Rochstrasse, ligger Wood Wood butikken. Den er noget mindre end butikken i København, men mindst lige så cool. Desuden er personalet super cool og venlige.

IMG_5204

Det er også ved Hackescher markt at man finder byens anden American Apparel. Den er noget mindre end den anden, men ganske hyggelig og overskuelig.

IMG_5209

Hvis man udforsker området og går op i de små sidegader, finder man mange små hyggelige butikker. Både Secondhand og de lidt dyrere af slagsen.

IMG_5211

Her finder man også A.P.C som laver verdens pæneste tøj. Den er lille og det samme er deres udvalg. Men bestemt et besøg værd.

IMG_5213

Lige overfor A.P.C ligger denne butik, som jeg ikke aner hvad hedder. De sælger kun Skandinavisk design og har mange gode mærker.

Det var alt for nu. Jeg håber at der sidder nogen derude som kan bruge det. Jeg har på fornemmelsen, at I er mange som skal på efterårsferie hernede. Hvis I har flere spørgsmål skal I ikke holde jer tilbage?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments