WEDNESDAY DETAILS

IMG_4434

IMG_4439

Jeg beklager hvis mine indlæg er lidt kedelig og intetsigende i disse dage, men det meste af min tid bliver brugt på kedelige ting og papir arbejde, skat, forsikring og alt hvad der skal på plads, når man flytter. Jeg gør dog det bedste jeg kan for at holde standarden.

Husk at I kan følge med i hverdagen på Instagram. Mit brugernavn er Miequist1. Jeg lover at det ikke handler om kedelig kommune ting 😉

Jeg smider flere billeder af dagens outfit op i morgen?

Im sorry if my posts are a little boring these days, but im spending most of my time with boring things as insurance, tax, banking and all those things you need when you move. Im trying my best to keep the standard. These are detail pictures from todays outfit. I’ll show you the rest tomorrow?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments