Snapshots fra hverdagen #15

hverdag-3

Her får i lige en håndfuld billeder fra de sidste par uger, hvor jeg har lavet en masse sjove ting. Jeg har hængt ud med mine søde blogger kollegaer, spist god morgenmad under modeugen, lånt verdens pæneste kamera af Canon, kigget på smukke smykker hos Line&Jo, spottet en sej jakke i H&M og fået det nye Eurowoman September Issue ind ad døren. Hvis i har spørgsmål til billederne, skal i endelig ikke holde jer tilbage. Husk at i kan følge mig på Instagram. Mit brugernavn er Miequist1

So this is a lot of Iphone pictures from the past weeks. I have been doing a lot of funny thing and had a lot of good food. Remember to follow me on Instagram. My username is Miequist1

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments