Fashionweek Wednesday

Pyha… Modeuge er altså noget mærkeligt noget. Det er 3 dage proppet med events og sjove ting, men det der med at være social og 100% på i 12 timer i træk, kan virkelig også være hårdt. Men jeg nyder det. Virkelig. Jeg må sove når jeg bliver gammel (eller når det bliver lørdag)

I går startede jeg ud med at spise brunch sammen med de andre bloggerpiger og Diesels søde PR kvinde, Cille. Resten af dagen stod på shows, drinks og hygge. Spørg lige om jeg var træt da jeg kom hjem 😉 Her er lidt billeder..

IMG_1544

IMG_1564

IMG_1542

Trine og jeg

IMG_1541

Funda og Cille fra Diesel

IMG_1538

IMG_0001

Vi var også et smut forbi lanceringen af Sophie bille brahe’s smykke kollektion. De er SÅ fine og kan købes i weekday nu..

IMG_0005

Hot blogger girls..

IMG_0008

verdens pæneste støvler fra IN WEAR. Desværre kommer de først i butikkerne til foråret. Det er næsten det værste med modeugerne. Man finder altid noget man MÅ eje, men der går minimum et halvt år inden man kan få fat i det.

Kan i have en dejlig dag. Jeg smider outfit billeder op senere ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments