Tirsdags billeder

Som sagt tog jeg allerede hul på modeugen i går, hvor jeg var til et par forskellige events. Jeg fulgtes rundt med de andre søde bloggerpiger, hvilket altid er en kæmpe fornøjelse. Her er lidt billeder fra dagen..

IMG_1515

Elite Model look Finalen..

IMG_1507

Søde Emily og jeg i metroen

IMG_1485

IMG_1488

IMG_1492

Fiona & Christina

IMG_1497

Den fineste strik fra Ganni

IMG_1499

Celine Party

IMG_1500

Tikkies fine Stine Goya/Adax taske, som nu kan forhandles hos Adèlie

IMG_1501

IMG_1505

Funda & Trine

IMG_1503

Store goodiebags til små piger ??

I dag står den også på en masse forskellige ting. Jeg starter tidligt med Brunch hos Diesel, efterfulgt af et par shows og jeg glæder mig meget til endnu en hyggelig dag. Husk at i kan følge med på diverse sociale medier 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments