Verdens bedste læbestift

IMG_3510

IMG_3512

…Eller i hver fald den bedste læbestift jeg har prøvet til dato. Jeg har tidligere talt godt om La Roche-Posay HER og HER og skrevet lidt om min yndlings pudder HER. Jeg har også været så heldig, at få lov til at prøve deres læbestift og jeg er så glad for den, at jeg bliver nødt til at dele den med jer. Farven i ser her er nr. 66 og hedder Rouge A Levres og har den fineste lyserøde farve. Den holder i mange timer og sætter sig ikke på tænderne. Det bedste af det hele er, at den giver fugtige og friske læber ved hjælp af den hvide dims i midten, som fungerer lidt som en læbepomade. Det var lige et lille tip herfra. Så vidt jeg er informeret, kan den købes på apoteket.

This is my absolute favourite lipstick. It is from La Roche-Posay and has the most perfect and longest last.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments