Last summer and this summer

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det føles lidt som om, at hele verden er gået i stå i disse dage. Besøgstallene falder, mængden af kommentarer falder og min email står stille. Jeg går ud fra at det er fordi mange af jer har trukket stikket ud og forladt hverdagen. Måske til pænere og varmere himmelstrøg? Billederne her stammer fra sidste sommer, hvor jeg tog til Cypern lige efter Roskilde festival. Det var den perfekte kontrast til det primitive liv. Sådan er situationen desværre ikke i år og jeg må indrømme, at jeg rummer en del misundelse, når jeg ser andres feriebilleder på Face, blogs og Insta. Til gengæld bruger jeg dagene på at arbejde. Jeg har taget en lidt ekstra vagter så jeg kan få sparet lidt penge sammen. Som situationen ser ud nu, har jeg nemlig en lidt større rejse i sigte til efteråret.

Hvad bruger i dagene på? rejser i? holder i ferie i Danmark? eller har i det ligesom mig?

 

rejse all inclusive

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments