Roskilde snapshot #1

Billede5

Billede1-5

Billede3-2

Billede4-2

Billede2-3

Pictures: Paw Ager

I dag har det endelig været muligt at tage nogle billeder, som fanger lidt af stemningen hernede fra. Under Warm up dagene, har den ikke stået på meget andet end lejr-hygge. I dag har jeg brugt det meste af tiden på at arbejde og hygge i mediebyen. Der er endelig ved at komme en masse mennesker til og stemningen bliver bedre og bedre. I skrivende stund er der kun en time til at pladsen åbner og det hele går i gang. Jeg tjekker ind igen i morgen med dagens outfit. Kan i have en skøn aften ?

Today it was finally possible to take some good pictures that would capture the mood and atmosphere from the festival. The real festival is opening in one hour, as we speek. I’ll be back tomorrow with an outfit post ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments