Scandinavian summer nights

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PhotobucketDa en af mine absolutte yndlings bloggere, Carolina Engman, postede de her billeder fra hendes svenske midsommer, rørte det altså et eller andet i mig. Det er meget muligt, at vi bor i et land med et, knapt så godt, klima. Men når man får lov til at opleve de der skandinaviske sommeraftener, hvor det aldrig bliver helt mørk, giver det hele pludselig mening. Billederne her fanger den stemning perfekt og de overbeviste mig lige om, at jeg uden tvivl skal holde midsommer i Sverige til næste år, iført en hvid sommerkjole og en blomsterkrans i håret. Apropos kjole, hvor flot er hendes fra Ida Sjöstedt ikke lige? Man burde være svensker.

When one of absolute favourite bloggers, Carolina Engman, posted these pictures from her swedish midsummer, is made me think of how much i really love those scandinavian summer nights, where it never really gets dark. I might live in a part of the world, where the sun can stay away for weeks, but when you experience those kind of nights, its really worth it.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments