Nike vintage t-shirt

Photobucket

I noget der føles som evigheder, har jeg ledt efter den perfekte Nike vintage t-shirt. Jeg har selvfølgelig DENNE HER men altså, det er ikke helt det samme. Min søster er lige flyttet ind i en ny lejlighed og i går ville jeg lige kigge forbi, og se paladset. Da hun åbnede døren havde hun en pensel i hånden, maling over det hele OG den her t-shirt på!! Den fik hun hurtigt skiftet ud med en anden og min jagt er endelig slut.

Kan i have en skøn aften..

I have been looking for a Nike vintage t-shirt in something that feels like forever. Yesterday I dropped by my sisters new apartment, and when she opened the door, with a brush in her hand and painting all over, she was wearing THIS t-shirt. She changed right away and now its mine..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments