from today

Photobucket

Photobucket

Her er lige to hurtige billeder fra i dag, selvom I nok ikke er så mange, som sidder foran computeren på en fredag aften. Jeg er lige kommet hjem, efter at have tilbragt et par timer sammen med søde Funda til Vitamin well sommerfest. Nu skal jeg bare spise en masse chokolade, læse blogs, se film og nyde at jeg kan sove længe. Jeg tjekker ind igen i morgen, med lidt outfit billeder. Kan i nyde jeres aften ?

I just got back home aften spending some hours with sweet Funda at the Vitamin Well summer party. The rest of the night I just wanner relax, read blogs and watch a movie. I’ll be back tomorrow with an outfit post. Have a lovely evening ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments