White summer dresses

Photobucket

Jeg kan mærke, at sommeren kommer liiige om lidt. Den er her i hvert fald, helt sikkert, om et par uger, når Roskilde festival går i gang. Jeg glæder mig til at hoppe i de hvide sommerkjoler og slidte støvler på den der festivals måde. Pisse pænt, men ikke just praktisk. Jeg havde faktisk min hvide sommerkjole på sidste år se selv HER. Når man er på festival er det som om, at det er helt okay, at de hvide kjoler er beskidte 😉 Kjolerne herover er fra Zara, og de vil være et meget godt bud på en cool festivals uniform. I finder dem HER

Skal i på festival i år?

Summer is on its way, I can feel that and im sure that it has arrived, when its time to go to Roskilde Festival in a few weeks. I cant wait to wear white (and dirty) summer dresses with rough boots – in the festival kind of way. These three are from Zara and would be perfect for festivals. Are going to any this year?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments