Snapshots fra hverdagen #12

hverdag

Så blev det endnu engang tid til lidt billeder fra den seneste tid, taget med min iphone. Det har virkelig været en skøn periode, hvor jeg bl.a har været sammen med søde bloggere, solet i min H&M/Marni badedragt, haft mange gode ting i min cykelkurv, spist brunch og mange andre sjove ting. Hold jer ikke tilbage hvis i har spørgsmål til billederne.

Husk at i altid kan følge mig på farten med Instagram. Mit brugernavn er Miequist1.

So now its time to show you some pictures from the past weeks, taken with my iphone. It has been a lovely period and I have been doing a lot of funny things. Remember that you can alway follow me on the go, with Instagram. My username is Miequist1.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments