Same time last year

IMG_0232

Billede2-18

Har i ikke også altid syntes, at det var vildt sjovt at sidde og kigge tilbage i sine gamle kalendere, og se hvad man lavede for præcis et år tilbage? Sådan har jeg det også med bloggen. Eller det er faktisk endnu sjovere. Billederne her er taget for præcis et år siden i dag, hvor sommeren åbenbart havde meldt sin ankomst. Det minder mig også om, at det er præcis et år siden at jeg fik min hjerte tatovering. Det skete nemlig ca. 5 min efter 🙂

I love browsing through the blogs archive and see what my life was like one year ago. These pics are from this day last year, and it was also the day, I had my heart tattoo done.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments