Billeder fra Fashionflea

Jeg er netop kommet hjem fra en dejlig dag til Fashionflea. Det gik rigtig godt og jeg fik da solgt så meget, at jeg kunne tage bussen hjem. Jeg overvejer lidt om jeg skal opdatere salgsbloggen med noget af det som ikke blev solgt. Er der stemning for det?

Her er lidt billeder..

Photobucket

Den bedste parter, Cecilie, som iøvrigt havde den fineste gave med til mig. Se den på Instagram (miequist1)

Photobucket

Vores stand inden take off..

Photobucket

Hot bloggers, Kia og Emilie

Photobucket

Flere af slagsen, Emilie og Simone

Photobucket

Min yndlings svensker, Lily

Photobucket

Funda og jeg

Var der nogen af jer som var forbi? og fik i købt noget godt?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments