Around the world..

De sidste halve år, har uden tvivl været en af de bedste perioder i mit liv. Sjældent har jeg oplevet SÅ meget på så kort tid. Det skyldes uden tvivl mine mange rejser og jeg har faktisk være afsted hele 6 gange! Det var slet ikke planen og mange af dem var små spontane ture. Jeg håber at det kan fortsætte, for det er virkelig noget af det som øger livskvaliteten, set med mine øjne. Her er til lille tilbage blik:

I Januar tog jeg til Egypten med to af mine veninder. Det var en klassisk charterrejse og der var ikke meget kultur over det. Formålet var egentlig også bare at få en masse varme og have det sjovt. Det må man sige vi fik og aldrig i mit liv har jeg været så udhvilet 😉

Photobucket

Photobucket

I Marts var jeg et hurtigt smut i London, da jeg skulle på et kursus med mit job i Cos. Jeg skulle alene afsted, så omfanget af billeder er yders begrænset..

Photobucket

Dagen efter jeg kom hjem fra London, tog jeg til Oslo bl.a sammen med Sofie. Vi var inviteret derop af Samsøe Samsøe som havde valgt at afholde deres show deroppe. Der var en virkelig sjov og vild tur og sjældent har min krop været så træt 😉

Photobucket

Photobucket

Det var også i Marts at min mor og jeg tog til Barcelona. Her havde jeg aldrig været og jeg kunne virkelig godt lide byen, maden og sproget…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

I April var jeg igen afsted sammen med min mor og denne gang havde vi min søster med. Destinationen var Sardinien og rejsen var yderst spontan. Min mor havde fundet verdens billigste flybilletter, så vi ryddede alt hvad vi havde i kalenderen og tog sydpå. Det er absolut ikke mit sidste besøg på øen.

Photobucket

Photobucket

I sidste uge var Paw og jeg i Berlin. Nok årets bedste rejse. Det var en af de der ture hvor alt går bedre end man havde turde håbe på…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Og det var så det. Nu har jeg ikke flere rejser i sigte og det går mig lidt på. Måske burde jeg også lige blive og trække vejret i København, som heldigvis byder på mange sjove ting i den kommende tid. Men så snart muligheden byder sig, er jeg den der er rejst ?

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments