MAY

Billede6-27

Billede5-45

Billede4-65

Billede3-104

Billede2-122

Billede1-142

Så er jeg tilbage i København. Desværre. Jeg må indrømme, at det var en af de ferier, som jeg slet ikke ville hjem fra. Billederne herover er fra 1. Maj, som var noget af vildeste jeg længe har oplevet. Man må sige at de fejrer det med stil 🙂

Det var så min sidste rejse i denne omgang. Det føles helt mærkeligt og jeg bliver nok nødt til bestille en ny meget snart, hvis jeg skal følge mit mål med altid at have en rejse at se frem til. Har i nogen forslag?

Husk forresten at i kan følge mig på Instagram, hvor jeg har uploadet maaaaange billeder de seneste par dage. Mit brugernavn er Miequist1

Pictures from May 1th in Berlin. It was a crazy day. Im back in Copenhagen now and im already considering where to travel the next time. Do you have any ideas?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments