Pressedag hos Nuè

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg har desværre ikke kunne deltage så meget i pressedagene i år. Det er alligevel også ALT for hårdt at gå og slæbe på alle de goodiebags 😉 Onsdag brugte jeg dog det meste af eftermiddagen på at besøge et par PR bureauer. Et af de besøg, som jeg havde glædet mig meget til, var Nuè, som står bag mærkerne Nuè Notes og Lovechild. Jeg er meget stor fan af mærkerne og den smukke franske-agtige stil. Jeg blev absolut ikke skuffet. Se lige hvor fint og feminint det er! Jeg bliver nødt til at eje den ternede skjorte med den fine krave. Det lander dog først i butikkerne, sidst på sommeren, så vi må lige nyde foråret først.

Det bliver nok alt hvad i hører fra mig idag. Jeg skal arbejde et par timer og så skal jeg nok også begynde at forberede mig til til min næste rejse. På søndag hopper jeg nemlig på flyveren til Berlin..

I må have en skøn dag ?

Pretty AW12 colloctions from the danish brands lovechild and Nuè Notes

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments