Snapshots fra hverdagen #10

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Det er som om, at hele det danske blogland, er gået amok i Instagram. Ikke destro mindre virker det som om at i rigtig godt kan lide de slags indlæg, så jeg har tænkt mig at fortsætte med at lave dem. Instagram er absolut mit yndlings Sociale Medie og jeg opdaterer mange gange om dagen. Mit brugernavn er Miequist1 og jeg synes i skal følge mig, hvis i vil se hvad jeg spiser, hvad jeg køber, hvor jeg drikker kaffe, hvem jeg er sammen med, hvordan min far ser ud eller hvis i bare vil følge lidt med i hverdagen ?

There is no doubt that Instagram is my Favourite social media. My username is Miequist1. You can follow me if you want to have a little closer look into my everyday?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments