Ud og spise med Early Bird

Jeg har fået den “enormt hårde” opgave at teste konceptet Early Bird. Kort sagt, så er Early Bird et last-minute koncept for 40 kvalitetsresturanter i København. Det fungerer således, at de forskellige resturanter, om morgenen, udlodder deres sidste ledige borde til 1/3 af prisen. De resturanter som har ledige borde, kan man se om morgenen inde på Early Birds hjemmeside, hvor man også kan se menuen. Når man har besluttet hvor man vil spise, booker man sit bord og betaler med det samme..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg skulle teste konceptet igår og som tak for altid at være klar til at tage outfitbilleder i minus 15 grader, inviterede jeg min flotte veninde, Cecilie, på tapasfabrikken på Blågårdsgade. Alt i alt var det en VIRKELIG god oplevelse. Det gik super nemt med at booke et bord hos Early Bird og selve resturanten var helt fantastisk. Jeg har aldrig været ude og spise tapas i Danmark, men det er bestemt ikke sidste gang. Vi sad næsten i 3 timer og spiste (konstant) og drak rødvin i de skønneste omgivelser. Jeg elsker den slags oplevelser ?

Er der nogen af jer som har prøvet Early Bird?

Sponsoreret indlæg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments