Vacation

Photobucket

Klik for link

Kjole: Libertine-Libertine hos Adèlie Taske: Victoria Beckham Solbriller: A.J Morgan hos Adèlie Sandaler: Gardenia Badedragt: Topshop Hat: Topshop Shorts: Topshop

JUHUUUU….. Min søster, mor og jeg har lige bestilt en spontan rejse til Sardinien og vi rejser om 17 dage. Derfor har jeg ikke haft andet på hovedet end sommertøj, badedragter og sandaler de sidste par dage. Jeg føler mig virkelig priviligeret med alle de rejser jeg har været på i den seneste tid. Jeg tror aldrig at jeg kan få nok.

Im so happy because my sister, mother and I just booked a trip to Sardinia and we are leaving in only 17 days. Cant wait or think about anything else than summer clothes.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments