Sunday I ♥ You

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Søndage kan altså bare være noget af det bedste. Idag har jeg haft en rigtig god en af slagsen. Jeg har haft besøg af min far og vi startede tidligt med brunch på Christianshavn, gik tur på Christiania, hvor forårsstemningen var i top. Herefter gik vi rundt og lejede turister i København. Det burde man gøre noget mere. Jeg håber også at jeres dag har været skøn  ?

Husk forresten at i kan følge mig på Instagram. Jeg har postet MANGE billeder i weekenden af alt fra Lørdagens middag og fest til søndagens (fantastiske) brunch. Mit brugernavn er Miequist1

Some snapshots from this day, where I have been a touris in Copenhagen with my dad. If you follow me on Instagram, you can see at lot more pictures. My username is Miequist1

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments