Alexa og Vero Moda

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja, jeg beklager virkelig at jeg nærmest har spammet jer med Alexa Chung på det seneste, men jeg bliver nødt til at dele de her billeder med jer (hvis i ikke allerede har set dem) Whats not to love about it? Det er kampagnebilleder fra Vero Modas SS12 kollektion. Sjovt hvordan tøjet pludselig får en helt anden betydning så snart hun hopper i det. Klogt træk af Vero Moda. Mon ikke det har været pengene værd?

Og kjolen på det første billede; I NEED IT

Im sorry that i’ve been spamming you guys with Alexa chung lately. I just needed to show you these pictures of the Vero Moda kollektion. All clothes just turns amazing when she jumps into it. I really need the dress on the firs picture.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments