Saturday in Barcelona

Photobucket

Photobucket

Cardigan: Cos Shirt: American Apparel Pants: Zara Shoes: Adidas

Et outfit fra dagen igår, som blev tilbragt i skønne Barcelona. Nu er jeg tilbage i København, men det er også OK når man bliver modtaget af det skønneste forår. Jeg er dog allerede gået igang med at overveje min næste rejse. Jeg har nemlig en lille teori om at det øger livskvaliteten, når man har en rejse at se frem til. Hvis man er en af dem som elsker at rejse – naturligvis.

Som i se er jeg hoppet i en ret kraftig farve. Det er længe siden at det er sket og jeg trængte virkelig til det. Nogen gange kan jeg godt være bange for at blive lidt for grå, sort, hvid og blå. Det var ikke fordi det blev til det helt store shopping i Barcelona, men jeg har købt en rigtig fin taske som i kan se på bloggens Facebookside

This is how i looked yesterday in wonderful Barcelona. Im back in Copenhagen now, where spring has arrived. I didnt do much shopping in Barcelona, but I bought i beautiful bag that you can see on the blogs Facebookpage

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments