Quick hallo

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Her får i lige et par hurtige billeder fra skønne Barcelona. Alt er som det skal være; varmt, pænt, solskin og rart. Det meste af dagen er blevet brugt på at rejse, eftersom vi skulle mellemlande i Amsterdam. Vi nåede noget at gå en tur rundt i byen og her sker der simpelthen det sjoveste! Jeg møder Katrine som bor hernede. What are the odds??

Jeg tjekker ind igen imorgen, med lidt flere billeder. Husk at i også kan følge med på Facebook og Twitter hvor jeg poster lidt billeder i ny og næ (og når jeg kan finde internet)

Jeg håber at i har det skønt ??

Some quick snapshots from Barcelona, where im spending the weekend with my mom

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments