Whats in my bag

Photobucket

Det er lige præcis et år siden at jeg sidst lavede et indlæg som det her. Se det HER. Som i kan se, er der nogen ting har har ændret sig og andre ting er de samme. Jeg har naturligvis også andre (ikke så pæne ting) i min taske og jeg kan også se at jeg har glemt at få min Iphone med på billedet 🙂

Jeg er sådan en som altid bruger den samme taske i en måned og så skrifter jeg lidt imellem 4-5 forskellige. Det er lidt skørt, men det er bare lidt besværligt at skulle pakke om hele tiden. Kender i det?

Lige for tiden bruger jeg denne fra Cos som jeg er super glad for. Det er en ret gammel model og jeg har faktisk ikke købt den I Cos, men til Fashionflea for et års tid siden.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments