Snapshots fra hverdagen #7

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Er det bare mig, eller er det ikke som om at det der Instagram er ved at blive ret stort? Det virker ihvertfald som om, at der kommer flere og flere brugere til. Jeg ELSKER det og bruger det enormt meget. Som i kan se, tager jeg næsten billeder af alt hvad jeg køber og spiser 🙂

Til de af jer som ikke kender til det, kan jeg kort forklare, at det er en App som man henter på sin iphone og så fungerer det egentlig lidt ligesom Twitter. Man tager et billede og poster det sammen med en lille tekst eller beskrivelse. Man kan også Man kan også trykke “like” på hinandens billeder og kommentere. Det bedste af det hele er, at billederne ofte bliver vildt flotte. Hvis i ikke har den, kan jeg kun anbefale at i henter den med det samme. Mit brugernavn er Miequist1

Husk at i også kan følge med på Facebook og Twitter hvor jeg også har vist mange af billederne. Når i nu er igang, vil i så ikke også følge mig på bloglovin? jeg glæder mig SÅ meget til at nå de 1500 followers ??

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments