Last night

Photobucket

Igår efter arbejde, mødtes jeg med Mikkel og min yndlings svensker, Marc (som endelig er kommet hjem efter udveksling i korea) til en enkelt øl. Herefter tog vi videre mod Weekday butikken, hvor der var en lille fest, i anledningen af deres nye lidt finere og dyrere kollektion.

Photobucket

Photobucket

Virkelig pæn blazer fra Weekdays nye og kollektion og virkelig pæn taske som hang på Mille.

Photobucket

Brød ?

Photobucket

Kollektionen er MEGET fin og består af helt simple styles som er i skønne materialer som f. eks uld, læder og silke. Det er lidt dyere end weekdays almindelige kollektion, men det er også lidt pænere.

Photobucket

Photobucket

Til sidst vil jeg lige sig TAK TAK TAK fordi i har været så søde til at like på FACEBOOK og følge på BLOGLOVIN. I er de bedste i verden ??

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments