Come speak to me

http://www.youtube.com/watch?v=tuliCCR-HV8&ob=av2n

Den seneste tid har jeg gravet ret langt ned i bloggens arkiver, og nu kommer jeg lige med endnu et tilbageblik. Denne gang er det dog helt tilbage til før der var arkiver og før jeg var voksen. Nemlig tilbage til år 2002. Jeg kan huske at jeg en sommerdag hørte denne sang på VH1 og blev intet mindre end besat. Det var før man kunne slå ALT op på nettet, så det var lidt at en kamp at finde frem tid hvem Elisa var! Det lykkes dog og det var vist noget med at jeg måtte bestille albummet hjem fra Italien (hvor hun kommer fra) og det kostede mig ret mange penge. Det var dog det hele værd, for når jeg hører det synes jeg stadig at det er fantastisk og det er på mange måder blevet soundtracket til mine tidlige teenager år. Kvaliteten i videoen er alt andet end god, men jeg synes at i skal gøre jer selv en tjeneste og høre den.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments