Eau de favourite

Photobucket

Photobucket

Den opmærksomme læser, har nok bemærket at det ikke er make up og skønhedsprodukter, som får mest omtale her på bloggen. Egentlig har det aldrig haft min store interesse og jeg har aldrig være specielt god til at lægge make up og den slags. Jeg er heller ikke typen som er tilhænger af et bestemt mærke og køber næsten altid de billigste produkter. Måske skulle det være et nytårsfortsæt at begynde at gå lidt mere op i kvalitet på den front?

Anyway, så tænkte jeg at jeg lige ville vise jer mine yndlingsparfumer, for det tror jeg egentlig aldrig at jeg har gjort og jeg har da anskaffet mig en del af igennem tiden. Her er der, trods alt, lidt kvalitet at spore 🙂 Coco Chanel har en klar 1. plads og har haft det hele mit voksenliv. Den er enormt tung og klassisk men den får mig til at føle mig enormt feminin og klassisk. Billedet her minder mig ivørigt om at jeg snart skal til at spare sammen til en ny.

Hvad er jeres favorit parfume??

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments