Året der gik, Part 1

Så er 2011 ved at nå sin ende og det er blevet tid til de obligatoriske “året der gik” indlæg. Efter at have siddet og kigget alle indlæg igennem, blev en smule nostalgisk og egentlig også lidt stolt. Bloggen har nu arkiver fra år 2009, 2010, 2011 og snart 2012. Det må siges at have været et fantastisk år i blog-regi og det at være blogger er gået fra at være en lille fritidshobby, som man brugte en time på et par gange om ugen, til at være en hverdagsbeskæftigelse og en form for job. Havde det ikke været for bloggen, så tror jeg muligvis at jeg havde været et helt andet sted i dag. Måske havde jeg gået på uni eller noget i den dur. Jeg håber at vi kun har set toppen af isbjerget og at fremgangen forstætter. Uanset hvad, havde der ikke været nogen blog hvis I ikke havde været der. Derfor skal i have tak, tak, tak, tak, TAK og kærlighed fordi i følger med, kommenterer og er de sødeste i verden ??

Jeg har delt tilbageblikket op i to indlæg for at det ikke skal bliver for tung. Logisk nok kommer vinteren og foråret først og vi starter med et outfit fra en kold januardag. Sådan her så jeg altså ud for præcis et år siden.

Photobucket

Photobucket

På årets første hverdag fik jeg besøg af fine Marie, som dengang stadig boede i Danmark og arbejdede på Costume. Hun skulle lave garderobetjek med mig, til online magasinet Fashionista. Når jeg ser på billedet, kan jeg godt se, at jeg har en ret stor udskiftning i min garderobe, eftersom der er mange af tingene jeg ikke længere ejer.

Photobucket

Jeg købte fine pastelfarvede skjorter i genbrugen.

Photobucket

Det var også i Januar, at min søster og jeg tog et smut til Paris og fandt foråret. Det var en helt fantastisk tur og det burde virkelig være en menneskeret at rejse i Januar.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

I Februar købte jeg den fineste termokande.

Photobucket

Så kom modeugen og den bød bl.a på de smukkeste kager

Photobucket

Jeg hang i stort format på en af messerne da jeg var model på Just Junkies FW11 kollektion…

Photobucket

..og brugte tid sammen med Tikkie og Celine

Photobucket

I Marts viste jeg et billede af hvad jeg havde i min taske. Det har egentlig ikke ændret sig meget siden 🙂

Photobucket

Jeg købte den fineste hvide kjole på Asos, som jeg stadig har og stadig elsker.

Photobucket

På en smuk med hundekold forårsdag var jeg på photoshoot med flotte Cecilie. Det var første gang vi mødte hinanden og vi har været venner lige siden.

Photobucket

I April lånte jeg en bil af Nissan, og tog på Roadtrip til Berlin, sammen med Paw..

Photobucket

.. her tog vi billeder, drak kaffe, gik ture og festede med sjove mennesker i tre dage.

Photobucket

Photobucket

Vi shoppede også lidt, for det var der jeg købte min stribede bluse fra A.P.C som jeg stadig er meget glad for..

Photobucket

og spise vafler fra min yndlings berlin-cafè; kauf dich glücklich

Photobucket

Det var også i April at Mikkel og Jeg skød en modeserie midt om natten. Det var koldt.

Photobucket

I Maj gjorde jeg uden tvivl årets fund; jeg var nemlig så heldig at finde Elin Kling/H&M læderjakken til 100 kr. på et tøjsalg. Jeg glæder mig allerede til foråret hvor den skal på igen.

Photobucket

Maj var også den måned, hvor jeg for første gang hoppede i mine elskede denimshorts. De skal også på igen så snart varmen kommer 🙂

Husk at kigge med de kommende dage, hvor jeg vender tilbage med et tilbageblik på sommeren og efteråret ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments